Bijeenkomst over Logische en Fysieke toegangsbeveiliging

10-08-2015

Platform Identity Management Nederland (PIMN) - Logische en Fysieke toegangsbeveiligingPlatform Identity Management Nederland organiseert samen met Centric, Nedap en AET op woensdag 16 september a.s. een bijeenkomst over de convergentie van logische en fysieke toegangssystemen.

Logische en fysieke toegangsbeveiliging

Logische toegangsbeveiliging werkt met gedragsanalyse voor creditcard autorisaties en banktoepassingen. Hoe zit dat eigenlijk bij fysieke toegangsbeveiliging? Er wordt wel gezegd dat er twee werelden zijn: een facilitaire wereld van de fysieke toegang (PACS) en een ICT wereld van de logische beveiliging (LACS). Waar ontmoeten en versterken beide werelden elkaar? Dat is een van de vragen die tijdens de bijeenkomst aan de orde komen.

De voordeur van uw bedrijf is goed beveiligd door uw fysieke toegangscontrolesysteem. Maar hoe zit het met de digitale achterdeur? Het combineren van fysieke en logische systemen levert een hoog beveiligingsniveau op. Maar door gebrekkige procedures of beveiliging kunnen kwaadwillenden zich soms kinderlijk eenvoudig toegang verschaffen tot gebouwen, systemen of de geregistreerde data. Als dit gebeurt, is het zaak als organisatie snel op een incident te kunnen reageren met een minimale effort. Nedap en AET helpen u bij het beantwoorden van de vraag: Waar zit bij uw organisatie de zwakke schakel in de beveiliging?

Praktijkvoorbeelden en programma

Met praktijkvoorbeelden presenteren deskundigen hoe de combinatie van logische en fysieke beveiliging leidt tot betere beveiliging, gemak en kostenbesparing. Voor belangstellenden, deskundigen en dienstaanbieders biedt de bijeenkomst een uitstekende mogelijkheid met elkaar in contact te komen en nieuwe partijen en producten te leren kennen. Het programma is nog onder voorbehoud:
12:30 ? Inloop
13:00 ? Convergentie fysiek/logische toegangsbeveiliging
13:30 ? Deuren krijgen elektronische identiteit (AET)
14:15 ?Presentatie ism Nedap security
15:00 ?Pauze
15:30 ?Casus Rijkspas, Jacqueline Vlietland
16:15 ? Casus Gemeenten, Frans de Nijs Centric
17:00 ?Borrel

Aanmelden bijeenkomst Platform Identity Management Nederland (PIMN)

Aanmelden kan eenvoudig via Eventbrite?>

early birds betalen t/m 31 juli E 75,-*, daarna E 150,-*
*excl. BTW

Locatie
Woensdag 16 september 2015, 12:30 uur tot 17:00 uur
The Hague Security Delta (HSD)
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

Wie hebben zich aangemeld?
AET, Bridge Head, Centric, Defensie, Deloitte, ECP, European Biometrics Group, Gemeenten, HSD, KPMG, Nedap, PIMN, Rijkspas programmamanager, SmartConsult, Van Munster advies, Vasco, vertegenwoordigers Justitie.

Organisatie
Platform Identity Management Nederland (PIMN)
Jaap Kuipers, info@pimn.nl ?06-23641513